Home » D:News » Un post de televiziune din România va difuza în premieră în Europa un documentar despre evoluţia coronavirusului COVID-19

Un post de televiziune din România va difuza în premieră în Europa un documentar despre evoluţia coronavirusului COVID-19

Un post de televiziune din România va difuza în premieră în Europa un documentar despre evoluţia coronavirusului COVID-19
Publicat: 27.02.2020
Postul de televiziune B1 TV a anunţat că va difuza în premieră în Europa un film documentar despre evoluţia noului coronavirus începând cu ora 21:00, sâmbătă.

Filmul documentar, care nu a mai fost difuzat până în prezent în Europa, prezintă evoluţia noului coronavirus începând cu decembrie 2019 şi până în prezent, potrivit b1.ro.

De asemenea, vor fi prezentate şi măsurile pe care le-au luat autorităţile chineze pentru prevenirea răspândirii virusului, dar şi cele de carantină care au fost implementate în oraşul Wuhan, interviuri cu specialişti în boli infecţioase din Asia, medici din China şi locuitori din Wuhan.

Intitulat „NOUL CORONAVIRUS, ALERTĂ GLOBALĂ”, filmul este produs de către televiziunea de stat din Singapore. 

În România, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, în judeţul Gorj. El a fost dus la Institutul Matei Balş din Capitală, cu un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineaţa la Bucureşti.

Joi la ora 14:00 în România erau 99 de persoane în carantină şi 7.174 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase