Home » D:News » Celebrităţile afectate de COVID-19

Celebrităţile afectate de COVID-19

Celebrităţile afectate de COVID-19
Publicat: 14.03.2020
Noul coronavirus nu a ocolit celebrităţile, iar lista vedetelor afectate continuă să crească. De la Tom Hanks la Sophie Grégoire Trudeau, soţia primului ministru canadian, Covid-19 a ajuns la personalităţi din lumea divertismentului, din sport şi politică.

Vedete din toate colţurile lumii, din Australia până în Canada, au fost identificate printre victimele noului coronavirus, pentru unii dintre ei aşteptându-se în continuare confirmarea oficială.

Cuplul Hollywoodian alcătuit din Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson a fost depistat printre victime în timpul unei călătorii în Australia.

Hanks a scris rapid pe facebook despre afecţiunea cu care se confruntă şi a povestit că el şi soţia se află în autoizolare şi urmează instrucţiunile autorităţilor.

Sophie Grégoire Trudeau, soţia primului ministru canadian, a fost testată miercuri şi rezultatul a confirmat prezenţa noului coronavirus. Femeia venise de la londra unde participase la un concert umanitar. Soţul ei, Justin Trudeau a ales să se autoizoleze cu toate că nu prezenta simptome de îmbolnăvire, potrivit Mediafax.

Producţia seriei Netflix Riverdale a fost suspendată după ce unul dintre membrii echipei de filmare a declarat că a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19. Filmările aveau loc la Vancouver, în Canada.

În Statele Unite, primele vedete infectate au fost doi baschetbalişti ai echipei Utah Jazz. Rudy Gobert şi Donovan Mitchell au fost confirmaţi printre care prezintă simptome, virusul fiind testat pozitiv. Situaţia lor a deternimat NBA să suspende restul sezonului.

Tot din sport, a fost depistat printre cei infectaţi fotbalistul italian Daniele Rugani. Jucător al lui Juventus şi al naţionalei italiene, Rugani a fost anunţat miercuri că se găseşte printre cei îmbolnăviţi cu Covid-19, în ciuda faptului că tânărul în vârstă de 25 de ani nu arăta niciun fel de simptome.

Şi managerul echipei britanice Arsenal, Mikel Arteta, este una dintre personalităţile afectate, clubul său confirmând informaţia.

Preşedintele Braziliei este infectat cu COVID-19

Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19, el fiind primul şef de stat în această situaţie, conform CBS News.

Nimic nu e sigur în afară de moarte şi taxe, spune un celebru motto american. Pe lista lucrurilor de care nu poţi să scapi poţi să adaugi acum şi coronavirusul. Pentru că Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19. Bolsonaro este primul şef de stat în această situaţie.

Rezultatul testului a venit după ce şi secretarul de presă al preşedintelui brazilian s-a îmbolnăvit. Fabio Wajngarten a fost testat pozitiv în urma unei călătorii în Statele Unite, acolo unde a făcut parte din delegaţia lui Bolsonaro, primită de Trump la reşedinţa lui din Mar-a-Lago.

Deşi ambii au fost în apropierea lui Wajngarten, atât Donald Trump cât şi vicepreşedintele Mike Pence au refuzat să fie testaţi pentru coronavirus.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase