Home » D:News » Cum arată motocicleta creată de Xiaomi care atinge 100 km / h în 4 secunde

Cum arată motocicleta creată de Xiaomi care atinge 100 km / h în 4 secunde

Cum arată motocicleta creată de Xiaomi care atinge 100 km / h în 4 secunde
Publicat: 22.03.2020
Segway Apex este o motocicletă electrică rezultată din parteneriatul dintre Xiaomi şi Ninebot.

Xiaomi, compania chinezească de electronice fondată în anul 2010 este cel de al treilea producător de pe piaţa smartphone-urilor, dar şi un jucător important în alte domenii. De-a lungul timpului, Xiaomi a propus o gamă largă de dispozitve electrice, mare parte dintre acestea dedicate zonei de smartphone-uri şi de casă. Aparent, compania vrea să îşi diversifice portofoliul şi colaborat cu Ninebot pentru a produce Segway Apex, o motocicletă electrică care poate atinge 100 km/h în doar patru secunde, notează Entertaiment Box.

De-a lungul timpului, Xiaomi a mai prezentat o serie de biciclete eletrice şi de segway-uri, dar acest parteneriat reprezintă un nou capitol. Conform site-urilor care au lansat ştirile despre Segway Apex, acest model va avea o viteză maximă de aproximativ 200 km/h, generaţi de un motor de 150 de cai-putere.

Din păcate, detaliile despre această motocicletă sunt limitate, astfel că aspecte precum preţul sau autonomia sunt necunoscute. Totuşi, experţii sunt de părere că, în comparaţie cu o maşină electrică cu un preţ din zone middle-range, această motocicletă va avea o autonomie mai mică şi asta datorită faptului că fizic nu are spaţiul pentru acelaşi număr de baterii.

Citeşte şi:

Harley lansează motocicleta electrică pentru tinerii preocupaţi de mediu

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase