Home » D:News » Cauţi un aspirator multifuncţional, robust, puternic şi practic? Ai încercat Karcher?

Cauţi un aspirator multifuncţional, robust, puternic şi practic? Ai încercat Karcher?

Cauţi un aspirator multifuncţional, robust, puternic şi practic? Ai încercat Karcher?
Publicat: 23.03.2020
Într-o epocă în care aspiratoarele au devenit adevăraţi roboţi inteligenţi care fac treabă singuri, programaţi prin telefonul mobil atunci când eşti la serviciu sau în oraş, devine tot mai dificil să te gândeşti la alt gen de aspiratoare. Acest aparat electrocasnic a suferit, probabil, cea mai mare revoluţie a aspectului şi funcţionalităţii sale dintre toate electrocasnicele din casele noastre.

Cu toate acestea, un astfel de robot mai are mult până să poată face tot ce face un aspirator Karcher multifuncţional din seria WD. Dacă eşti în căutarea unui aspirator uşor de utilizat, practic, rezistent, puternic, cu rezultate excelente şi care să-ţi uşureze viaţa, un aspirator multifuncţional Karcher este soluţia ideală. Şi nici nu trebuie să-ţi faci credit la bancă pentru a ţi-l putea permite.

Link oferte aspiratoare Karcher

Majoritatea modelelor de aspirator Karcher WD au motoare foarte puternice, dar folosesc foarte puţină electricitate. Aspectul lor robust şi simplu, cu recipient de plastic de 20 de litri sau cu saci mari de hârtie, în funcţie de model, le face rezistente la lovituri şi au un filtru care le ajută să aspire atât „uscat”, cât şi „umed”.

Poate fi folosit în toate zonele casei, fiind super eficient asupra oricărui tip de murdărie: fină, mare, uscată sau umedă. Mai mult, poate fi folosit afară, aspirând frunze, crenguţe, nisip şi chiar pietre. În plus, e un excelent aspirator pentru interiorul maşinii, absorbind murdăria şi praful din cele mai ascunse cotloane.

Aspirator Karcher – oferte (LINK)

Design-ul său extrem de simplu de montat şi demontat, cu sistemul Pull&Push, de schimbare a sacului de hârtie (pentru anumite modele), dar şi spaţiul special de aşezat furtunul aspiratorului îl fac foarte ergonomic şi versatil.

Poate singurul său dezavantaj este că este mai zgomotos decât alte tipuri de aspiratoare, dar asta se datorează puterii sale şi a capacităţii de aspirare.

Evident, pentru cei care vor un aspirator robot, Karcher are şi astfel de modele. La fel cum are şi modele clasice de aspiratoare, curăţătoare de terase, aspiratoare  speciale pentru pardoseli, aparate de spălat cu presiune, aparate de curăţat cu aburi etc. Pe scurt, Karcher produce aparate de curăţenie atât multifuncţionale, cât şi profesionale şi casnice pentru toate nevoile tale şi îţi oferă soluţii la toate problemele pe care le poţi întâmpina într-o casă.

Aspirator Karcher – oferte (LINK)

Compania Karcher a fost înfiinţată în 1935, în Germania, şi poartă numele celui care a pus bazele acesteia, Alfred Karcher. Compania cu sediul lângă Stuttgart este prezentă în 160 de ţări din toată lumea, fiind unul dintre cele mai respectate branduri când vine vorba de curăţenia de orice fel, acasă sau în spaţii industriale, în curte sau în birouri.

Aparatele construite de compania germană sunt atât de bune şi de eficiente, încât, în anumite ţări, precum Spania, Germania, Franţa, Marea Britanie, Polonia sau Mexic, termenul „karcher” a devenit sinonim pentru aparate de curăţenie sub presiune, indiferent de brand, la fel cum s-a întâmplat la noi, de exemplu, cu „xerox”, „adidaşi”, „frigider” sau „rimel”, care din numele unui brand au ajuns să desemneze chiar produsul-vedetă al acelui brand. Aceste cuvinte mai poartă numele de eponime.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase