Home » D:News » O româncă de 10 ani dă o lecţie de optimism în vremea coronavirusului – VIDEO

O româncă de 10 ani dă o lecţie de optimism în vremea coronavirusului – VIDEO

O româncă de 10 ani dă o lecţie de optimism în vremea coronavirusului – VIDEO
Publicat: 19.03.2020
O fetiţă de 10 ani a compus „Imnul Învăţătoarei Moderne: în timpuri grele noi zâmbim şi mergem înainte!". Melodia este virală pe reţelele de socializare.

Maria Nicole a postat pe pagina ei de Facebook „Imnul învăţătoarei moderne”. Versurile piesei fac referire la relaţia dintre elevi şi o învăţătoare care, în aceste zile, ţine legătura cu cei mici prin aplicaţii precum WhatssApp sau Zoom.

Maria Nicole este cântăreaţă, model şi actriţă. Postarea ei de pe Facebook are peste 100 de distribuiri, iar cea de pe Instagram are deja peste 5000 de vizualizări, potrivit Mediafax.

Piesa a fost publicată cu hastagurile #staţiacasă şi #ImpreunăPutemSchimbaViitorul.

„Imnul Învăţătoarei Moderne, în timpuri grele noi zâmbim şi mergem înainte!” este descrierea piesei publicată de Maria Nicole.

„Suntem veseli şi cântăm/ Chiar dacă acasă stăm / Şcoala noastră e acum / Pe WhatsApp sau pe Zoom”, acestea sunt versurile primei strofe.

Refrenul cântecului face referire la faptul că învăţătoarea ţine legătura cu elevii în fiecare zi şi le predă prin intermediul aplicaţiilor.

„Fiecare are o învăţătoare/Care n-are stare nicidecum /Zi de zi ne-nvaţă chiar de la distanţă / Şi ne dă câte-un pupic pe Zoom”, spune refrenul.

În comentariile de pe Facebook au fost postate şi fotografii ale unor desene cu curcubee pe care scrie „Totul va fi bine”.

„Efectiv te ador şi când am ascultat această melodie am rămas fără cuvinte!!!”, se arată într-un comentariu la postarea de pe Instagram.

„E foarte frumos, bravo!” sau „Minunat şi din tot sufleţelul tau de copil!” sunt alte comentarii publicate,

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase