Home » D:News » ”Imagine” devine imn al carantinei. Anthony Hopkins cântă pentru pisică

”Imagine” devine imn al carantinei. Anthony Hopkins cântă pentru pisică

”Imagine” devine imn al carantinei. Anthony Hopkins cântă pentru pisică
Publicat: 20.03.2020
Vedete de la Hollywood au transformat hitul lui John Lennon „Imagine” în imn al carantinei. Natalie Portman, Sia, Zoe Kravitz şi Gal Gadot se numără printre artiştii care interpretează optimista piesă. Anthony Hopkins cântă la pian pentru pisică.

În aceste vremuri dificile, mai mulţi actori şi muzicieni au transformat hitul lui John Lennon „Imagine” într-un imn al carantinei.

Gal Gadot, starul filmului „Wonder Woman”, a publicat pe Instagram un clip în care mai mulţi colegi de breaslă interpretează piesa plină de optimism lansată în 1971.

Gadot spune că se află de şase zile în carantină autoimpusă şi această situaţie a făcut-o să se simtă uşor „filosofică”. Aceasta mai spune că s-a simţit inspirată să facă videoclipul de un viral realizat în Italia în care un bărbat le cântă piesa, la trompetă, celor care se află în carantină în casele lor.

Natalie Portman, Mark Ruffalo, James Marsden, Sarah Silverman, Kristen Wiig, Amy Adams, Sia, Pedro Pascal, Jamie Dornan, Zoe Kravitz, Chris O’Dowd, Leslie Odom Jr., Eddie Benjamin, Ashley Benson, Lynda Carter, Jimmy Fallon, Will Ferrel, Norah Jones, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo, Labrinth şi Maya Rudolph sunt cei care au acompaniat-o pe Gal Gadot în acest demers.

În aceeaşi cheie muzicală, veteranul actor Anthony Hopkins a publicat un videoclip în care apare cântând la pian, cu pisica în braţe.

„Niblo se asigură că sunt sănătos şi îmi cere la schimb să îl distrez”, a scris starul galez potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase