Home » D:News » Plácido Domingo, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat. Prinţul Charles a ieşit din izolare

Plácido Domingo, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat. Prinţul Charles a ieşit din izolare

Publicat: 31.03.2020
Tenorul spaniol Plácido Domingo, care a fost spitalizat în Acapulco, Mexic, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a fost externat luni. Tenorul a anunţat într-un comunicat că "este acasă şi se simte bine".

Pe 22 martie, Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a primit rezultat pozitiv după ce a fost testat pentru COVID-19.

„Simt că este datoria mea morală să vă anunţ că am primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19 (…) Vă implor, fiţi toţi extrem de atenţi, urmaţi regulile de bază şi spălaţi-vă pe mâini frecvent, păstrând distanţa de cel puţin doi metri de ceilalţi, faceţi tot ce puteţi pentru a opri răspândirea virusului şi, mai presus de toate, vă rog să staţi acasă, dacă puteţi!”, a spus la momentul respectiv tenorul.

Tenorul a fost în ultimele luni subiectul unui scandal, fiind acuzat de hărţuire sexuală de zeci de femei. Domingo a contestat mult timp acuzaţiile, numindu-le „în multe feluri, pur şi simplu incorecte”. Acesta a spus că „interacţiunile şi relaţiile au fost întotdeauna primite bine şi consensuale”, deşi a subliniat că „regulile şi standardele” s-au schimbat.

Totuşi, luna trecută, Placido Domingo a arătat într-un comunicat că „îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale”, după ce o anchetă independentă desfăşurată la solicitarea American Guild of Musical Artists l-a găsit vinovat de hărţuire sexuală. De atunci i-au fost anulate mai multe spectacole. De asemenea, la începutul lunii octombrie 2019, tenorul a demisionat din funcţia de director general al Operei din Los Angeles pe care o deţinea din 2003, potrivit Mediafax.

Prinţul Charles a ieşit din autoizolarea de coronavirus

Prinţul moştenitor Charles al Marii Britanii a ieşit din autoizolare, după ce, săptămâna trecută, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Credit foto: Profimedia

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a petrecut şapte zile în izolare, în Scoţia, el având simptome moderate ale bolii. Soţia sa, ducesa Camilla de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost testată negativ, dar a decis şi ea să se autoizoleze.

„Clarence House (reşedinţa oficială a prinţului, n.r.) confirmă astăzi că, după ce a fost consultat de medic, prinţul de Wales a ieşit din autoizolare”, a declarat un purtător de cuvânt.

Prinţul Charles şi-a petrecut cele şapte zile de carantină la Birkhall, o reşedinţă de pe domeniul regal Balmoral.

De cealaltă parte, palatul Buckingham a anunţat că regina Elizabeth a II-a, care s-a văzut cel mai recent cu prinţul Charles pe 12 martie, se simte bine şi urmează sfaturile medicilor privind protejarea sănătăţii sale. Regina s-a retras cu prinţul consort Philip la castelul Windsor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase