Home » D:News » La doar o lună de la relansare, gandul.ro revine în topul site-urilor din România! 626.455 DE CITITORI PE 31 MARTIE 2020

La doar o lună de la relansare, gandul.ro revine în topul site-urilor din România! 626.455 DE CITITORI PE 31 MARTIE 2020

La doar o lună de la relansare, gandul.ro revine în topul site-urilor din România! 626.455 DE CITITORI PE 31 MARTIE 2020
Publicat: 01.04.2020
Pe 10 februarie 2020 site-ul GÂNDUL lansa emisiunea GÂNDUL LIVE cu Emma Zeicescu care devenea în scurt timp lider de audienţă în online-ul românesc, iar la 1 martie 2020 GÂNDUL.INFO devenea GÂNDUL.RO!

Odată cu această schimbare, echipa redacţională condusă de directorul editorial Adrian Artene urma să facă o promisiune către cititori şi către români: Într-o societate interconectată, focusul nostru central va fi utilizatorul român şi interesele lui! Atunci când acesta va accesa site-ul GÂNDUL.RO, promisiunea noastră este să îi oferim ştiri în premieră, imparţiale, fără filtru pentru a-i construi înţelegerea despre toate problemele cu care se confruntă România. Promitem, totodată, să fim prezenţi la toate evenimentele majore, sociale, culturale sau sportive care îi influenţează viaţa. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză, devenind astfel un conţinut care nu este disponibil şi la alţi furnizori de ştiri din România! Lucrând în echipă cu prezentatori şi jurnalişti de cel mai înalt calibru şi promovând libertatea de exprimare, toate categoriile de public vor fi informate pe deplin despre deciziile principalilor factori locali, regionali, naţionali, cât şi despre problemele globale. GÂNDUL doreşte, aşadar, ca românii să râmână activi şi informaţi.

Printr-un set de valori bine definit ne dorim să menţinem calitatea informaţiilor noastre şi să ajungem în scurt timp lideri de audienţă în online-ul din România.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe GÂNDUL.RO pentru a citi ştirile fără filtru.

Site-ul GÂNDUL.RO face parte din trustul de presă condus de Radu Budeanu, o companie construită în jurul conţinutului, care reuneşte mai multe branduri din presa românească precum: emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase