Prima pagină D:News

Cel mai mare producator-exportator de programe IT din Romania

Redactia Descopera.ro | 12.18.2007 | ● Vizualizări: 54
Cel mai mare producator-exportator de programe IT din Romania     Siveco, + zoom
Galerie foto (1)

Pentru al treilea an consecutiv, SIVECO Romania a obtinut Trofeul si Diploma de Onoare ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania) in calitate de cel mai mare producator-exportator de programe IT (categoria intreprinderi mari).

Aceasta distinctie a fost acordata in cadrul Galei Jubiliare a Laureatilor ANEIR, editia 2007, eveniment ce reuneste anual inalte oficialitati din Romania si din strainatate, precum si reprezentanti de marca ai comunitatii de afaceri.
Gala Laureatilor ANEIR a devenit un barometru al mediului de afaceri autohton, care indica, an de an, progresele principalilor actori de business din peisajul romanesc. Eveniment de referinta dedicat excelentei in afaceri, aceasta manifestare premiaza/recompenseaza societatile care au inregistrat in mod constant performante notabile, in spiritul/sub aspectul inovatiei produselor si serviciilor, al concurentei loiale si al managementului performant.
Rezultatele care au stat la baza selectiei pentru atribuirea titlurilor de performanta sunt cele furnizate de TOP-ul firmelor, realizat cu sprijinul Autoritatii Nationale a Vamilor. Cifrele privind volumul exporturilor cuprinse in acest clasament situeaza SIVECO Romania in pozitia de lider al celor mai importanti producatori-exportatori de software la nivel national.
„Rolul acestor premii este acela de a impulsiona competitia intre marii jucatori din mediul de afaceri. Este benefic sa avem, din timp in timp, o masura cat mai exacta a valorii pe care produsele noastre o au in evolutia de ansamblu a industriei romanesti de software. Aprecierile venite din partea unor organizatii precum ANEIR ne onoreaza si ne stimuleaza sa excelam in realizarea de proiecte informatice majore si in exportul de know-how de specialitate”, declara doamna Antoaneta Manea, consilier pentru Business Development in cadrul SIVECO Romania.
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
In prezent, solutiile SIVECO sunt  utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza. Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 15 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la Mondialele IT (WSIS), obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si  "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.
Tag-uri: Siveco |