Home » D:News » Japonezii platesc mii de euro pentru a se impaca cu „fostii”

Japonezii platesc mii de euro pentru a se impaca cu „fostii”

Japonezii platesc mii de euro pentru a se impaca cu „fostii”
Publicat: 28.01.2008
Dragostea nu dispare foarte usor iar detectivii japonezi mizeaza la maxim pe aceasta ipoteza. Japonezii care isi vor fosta dragoste inapoi pot apela la o firma particulara, aceasta urmand sa ii ajute sa intre, din nou, in gratiile persoanei iubite.

O agentie de detectivi particulari din Japonia se angajeaza sa refaca orice relatie in schimbul catorva mii de euro pe luna. Agentia, care are sediul in Tokio si care are in jur de 300 de angajati, se ocupa de refacerea relatiilor cuplurilor despartite de luni sau chiar ani de zile, intrand in contact cu persoana vizata si castigandu-i increderea.
Chiar daca are deja o relatie, fostul partener este "dirijat" catre fosta idila, actualul partener fiind eliminat din "ecuatie" prin scoaterea la iveala a amanuntelor neplacute din trecutul sau.

Chiar daca rata de succes a serviciului este de 50%, japonezii s-au aratat din ce in ce mai interesati de aceste servicii. In 2005, agentia a primit 110 cereri, in 2006 – 430 iar in 2007 – 800 de cazuri.
Cele mai dese cazuri din clientela firmei de detectivi particulari sunt femeile cu varste intre 20 si 40 de ani, ele reprezentant aproape trei sferturi din angajatori. Ele sunt dispuse sa plateasca sume destul de piperate pentru a-si recapata fostii iubiti: pana la 4500 de euro pe luna.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase