Home » D:News » Tocurile va pot imbunatati viata sexuala

Tocurile va pot imbunatati viata sexuala

Tocurile va pot imbunatati viata sexuala
Publicat: 05.02.2008
Credeati ca tocurile sunt daunatoare? Un studiu a demonstrat exact contrariul: Tocurile pot imbunatati viata sexuala dar si starea fizica a femeii.

Un studiu italian, efectuat pe 66 de femei, cu varste sub 50 de ani, a scos la iveala o teorie foarte atragatoare pentru femeile care agreeaza mersul pe tocuri. Italienii au demonstrat ca tocurile au un efect pozitiv asupra muschilor din zona pelviana, muschi foarte importanti in constitutia feminina. Daca in trecut tocurile erau considerate reale pericole, studiile aratand ca acestea contribuie la afectiuni precum deformarea degetelor sau, cel mai grav, schizofrenie, in urma recentului studiu s-a demonstrat ca femeile la care talpa piciorului facea un unchi de 15 grade cu pamantul aveau o pozitie a corpului la fel de confortabilia ca femeile care purtau pantofi cu talpa plata.

Pentru ca impresia despre tocuri sa fie intoarsa la 180 de grade, studiul a scos la iveala cel mai atragator rezultat: prin purtarea tocurilor femeile isi imbunatatesc viata sexuala. Muschii pelvieni se afla intr-o pozitie potrivita, in urma careia capacitatea de contractie creste. Acest fapt, pe langa imbunatatirea vietii sexuale, asigura suportul uterului si al intestinelor, fiind cunoscut faptul ca, in urma unei nasteri, muschii din zona pelviana se slabesc.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase