Prima pagină D:News

Punctul G poate fi localizat cu ajutorul ultrasunetelor

Redactia Descopera.ro | 02.21.2008 | ● Vizualizări: 193
Punctul G poate fi localizat cu ajutorul ultrasunetelor     Punctul G, Ultrasunete, L'Aquila, + zoom
Galerie foto (1)

Un om de stiinta italian a spus revistei New Scientist ca a gasit o portiune cu muschi vaginal mai gros si ca este de parere ca acela este punctul G.

Acesta sustine ca misteriosul punct G, considerat un punct important in satisfactia sexuala feminina, poate fi localizat cu ajutorul ultrasunetelor.
In urma studiului facut de medicul Emmanuele Jannini, de la Universitatea L'Aquila, ultrasunele au fost folosite pentru a masura dimensiunea si forma tesutului de pe partea din spate a vaginului, cunoscut sub numele de punctul G. Acesta a declarat: "Este prima data cand se determina printr-o metoda simpla, rapida si inofesiva daca o femeie are sau nu punctul G".
Cercetatorii italieni au mai constatat, dupa ce au analizat zona dintre uretra si vagin cu ajutorul ultrasunetelor, ca femeile care nu au o aparenta fizica a punctului G nu pot avea orgasme vaginale.

Chiar si asa, numerosi cercetatori se indoiesc de aceasta concluzie, spunand ca aceasta latime relativa a partii anterioare a vaginului are pur si simplu rolul de a face legatura cu marimea clitorisului.

Sursa: Mediafax

Tag-uri: Punctul G | Ultrasunete | L'Aquila |