Home » D:News » Travel Channel a maturat pe jos cu tara noastra

Travel Channel a maturat pe jos cu tara noastra

Travel Channel a maturat pe jos cu tara noastra
Publicat: 29.02.2008
Anthony Bourdain, gazda show-ului „No reservation“, unul dintre cele mai urmarite programe ale postului de televiziune Travel Channel, a carui tema este testarea bucatariilor lumii, a descoperit si a prezentat americanilor o Romanie lipsita de gust, dar si de ospitalitate.

Acesta a explicat pe blogul sau “anthony-bourdain-blog.travelchannel.com” motivele pentru care a considerat experienta in Romania drept una ingrozitoare. Au existat cazuri in care, in restaurante aproape goale, la intrebarea daca exista mese libere, raspunsul dat de chelneri a fost un „nu“ categoric, iar in cazul incercarilor de a filma in localuri, „nu-ul“ fiind unul instinctual. „Cita vreme personalul lucreaza mai degraba pentru salariu decit pentru bacsis, nimeni nu pare sa fie interesat sa dezvolte afacerea, sa si-o promoveze sau chiar sa cistige mai multi bani“, a declarat Bourdain.
Acesta continua sa declare ca, desi a calatorit si a realizat emisiuni in peste 50 de tari, Romania nu intra nici macar in primele 40 din punctul de vedere al ospitalitatii, iar: „Mincarea, in fata camerei sau fara camera, nu conteaza, este destul de primitiva“. In finalul prezentarii compara Romania cu „supele care poate ca au gust bun, dar nu sint interesante pentru televiziune“.
 
Anthony Bourdain este considerat in America si in intreaga lume drept un guru al bucatariei, fiind in acelasi timp si un reper in materie de turism, mai ales culinar.

Sursa: cotidianul.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase