Home » D:News » Bucurestiul – Locul 14 in lume!

Bucurestiul – Locul 14 in lume!

Bucurestiul – Locul 14 in lume!
Publicat: 05.03.2008
Emigrantii europeni au clasat Bucurestiul pe cea de-a 14-a pozitie intr-un top al celor mai bune zone de locuit din lume, potrivit unui sondaj realizat de compania de consultanta ECA International si citat de Reuters.

Orase din estul Europei precum Bratislava si Bucuresti au inregistrat progrese in domeniul securitatii, locuintelor si sanatatii, potrivit sondajului de anul acesta. Bratislava, capitala Slovaciei, se situeaza pe cea de-a 20 pozitie in acest top, iar Bucurestiul – pe locul 14.
Emigrantii europeni au desemnat Copenhaga drept cel mai bun loc de trait in lume. Printre primele zece preferate in acest clasament se numara trei orase elvetiene, Geneva, Basel si Berna, si alte trei localitati germane, respectiv Dusseldorf, Bonn si Munchen.
Emigrantii din Asia au ales Singapore pe primul loc, pentru mediul sau sigur si curat, inaintea oraselor Hong Kong (locul 15), Shanghai (locul 78). Printre primele zece preferinte ale lor se regasesc orasele australiene Sydney, Melbourne si Canberra, precum si orasele japoneze Kobe si Yokohama.
Lee Quane, manager al companiei ECA International, a declarat ca infrastructura solida a orasului Singapore, rata criminalitatii redusa si aerul curat fac din acesta un loc favorabil de trait.
"In timp ce Hong Kong a inregistrat imbunatatiri in anumite domenii, cum ar fi securitatea personala, poluarea aerului ramane principala cauza pentru rezultatul slab in fata orasului Singapore", a declarat Lee, intr-un comunicat.
Singapore concureaza cu Hong Kong ca locatie pentru banci si servicii financiare.

Sursa: MEDIAFAX

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase