Home » D:News » Festivalul de Jazz de la Garana a ajuns la a 12-a editie

Festivalul de Jazz de la Garana a ajuns la a 12-a editie

Festivalul de Jazz de la Garana a ajuns la a 12-a editie
Publicat: 16.04.2008
Presedintele Fundatiei Culturale Jazz Banat din Timisoara, care organizeaza Festivalul de Jazz de la Garana, Marius Giura, a declarat, marti, ca artistii care vin in acest an la evenimentul muzical vor surprinde publicul placut, fiind vorba de nume consacrate.

"Dupa succesul editiei trecute, cand zece mii de spectatori au fost prezenti la concertele din Poiana Lupului (langa Semenic, judetul Caras-Severin- n.r.), aceasta editie va surprinde prin prezenta unor nume de mare anvergura ale jazzului mondial. Va fi cea mai valoroasa distributie de artisti prezenta vreodata in Romania, in cadrul unui festival", a spus Giura.
La cea de-a 12-a editie a Festivalul de Jazz de la Garana care va avea loc in perioada 18 – 20 iulie, vor participa artisti mari din Europa, dar si din Statele Unite.
Pe langa legendarii Charles Loloyd (SUA), Nightlosers, Jason Moran, Harry Tavitian si Orient Expres, Lithuanian Jazz Trio, Yellow Jackets, Mike Stern si Dominique di Piazza&Horea Crisovan vor mai sustine recitaluri grupuri din Romania, Olanda si Germania.
Editia din 2007 a Festivalului de Jazz de la Garana a fost un adevarat succes, evenimentul fiind considerat unul dintre cele mai importante manifestari de gen din Europa.

Sursa:Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase