Home » D:News » 1 milion de dolari recompensa pe capul lui BigFoot

1 milion de dolari recompensa pe capul lui BigFoot

1 milion de dolari recompensa pe capul lui BigFoot
Publicat: 05.06.2008
BigFoot, Yeti sau monstrul din Loch Ness ar trebui sa isi puna serioasa probleme, atata vreme cat doua companii din Statele Unite au oferit o recompensa de 1 milion de dolari pentru o fotografie clara a unuia dintre acesti monstri clasici, se anunta in editia online a publicatiei LiveScience.

Bushnell, o companie producatoare de lentile optice, in colaborare cu publicatia Field&Stream au hotarat sa puna un pret pe capul tuturor creaturilor misterioase care au facut subiectul multor dezbateri in ultimele decenii sau chiar secole.

Concursul a inceput in urma cu cateva zile si se va incheia la data de 15 decembrie a acestui an. Una dintre cerintele organizatorilor este ca fotografiile sau materialele video sa fie clare si sa treaca testul unor oameni de stiinta avizati. Pe de alta parte, organizatorii avertizeaza concurentii de faptul ca nu va raspunde de eventualele atacuri ale presupusilor monstri.

Dincolo de reclama oferita de acest gen de concurs, companiile organizatoare spera sa faca lumina in deja celebrele cazuri de aparitie a creaturilor misterioase.

Sursa: LiveScience

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase