Home » D:News » Poate o pereche de pantaloni sa ne sculpteze silueta?

Poate o pereche de pantaloni sa ne sculpteze silueta?

Poate o pereche de pantaloni sa ne sculpteze silueta?
Publicat: 16.06.2008
Daca ati visat sa slabiti in timp ce stati, se pare ca produsul ideal pentru dumneavoastra a fost deja inventat.

O pereche speciala de pantaloni, comercializata sub numele de LipoContur, promite ca va poate implini visurile.
In doar 12 saptamani de purtare, acestia pot reduce dimensiunile taliei, soldurilor si picioarelor cu cativa centimetri, imbunatatind in acelasi timp circulatia limfatica si reducand celulita.
Chiar si dupa 4 saptamanui de purtare, rezultatele se fac simtite, ceea ce face ca un numar tot mai mare de femei sa achiziotoneze acest produs, facand ca vanzarile sa cunoasca o crestere ametitoare.

“Pantalonii elastici au doua straturi de material special, foarte subtire, care acopera zonele cu probleme”, afirma creatorul acestora, chirurgul estetician profesor Marco Gasparotti.
Acesta sustine ca actiunea micro-masajulului efectuat de aceste straturi speciale imbunatesc circulatia sangvina, ajuta la reducerea straturilor de grasime de pe solduri si diminueaza celulita. Odata cu limfajul drenatic, sunt eliminate si toxinele din corp.

Initial, acestia au fost creati pentru a fi purtati dupa operatiile de liposuctie sau tratamentele lipocontur, insa s-a descoperit ca au rezultate foarte bune si in lipsa acestor interventii. Rezultatele se pot vedea in aproximativ o luna, chiar si daca nu faceti un efort deosebit, insa esteticienii recomanda sa asociati purtarea lor cu o dieta echilibrata si cu miscarea.

Sursa: Mail Online

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase