Home » D:News » Sexul in spatiu este inevitabil

Sexul in spatiu este inevitabil

Sexul in spatiu este inevitabil
Publicat: 08.07.2008
Nuntile organizate in spatiu nu mai reprezinta un deziderat indepartat, se anunta in editia online a MSNBC.

Compania japoneza First Advantage in colaborare cu agentia americana Rocketplane Global Inc. organizeaza nunti la bordul navelor spatiale pentru suma de 2,3 milioane de dolari. De asemenea, tinerii casatoriti isi vor putea petrece noaptea nuntii in spatiul cosmic. De fapt, exista mai multe voci care sustin ca sexul in spatiu deja a avut loc desi NASA refuza sa comenteze prea mult pe marginea acestui subiect.

„Sa spui ca astronautii sunt niste fiinte superioare, neinteresate de sentimentele de natura sexuala, si asta pentru aproape trei ani… nu este decat o opinie a unor naivi”, sustine Jason Kring, cercetator la Embry-Riddle Aeronautical University din Florida. Kring atrage, insa, atentia asupra eventualelor consecinte negative pe care le-ar avea o sarcina dezvoltata intr-un mediu lipsit de gravitatie.

„Ce putem face? Sa sterilizam toti membrii echipajului inainte de a-i trimit in lungi calatorii spatiale?”, se intreaba retoric acelasi Jason Kring, specialistul care a studiat efectele psihologice ale expeditiile spatiale de durata asupra echipajelor.

Purtatorul de cuvant al NASA, Bill Jeffs, a fost transant in problema sexului in spatiu ridicata de jurnalistii MSNBC: „Nu studiem sexualitatea in spatiu si nici nu avem planuri de viitor care sa includa un asemenea subiect de studiu. Daca acesta este subiectul pe care il tratati, nu avem ce sa discutam”, a concluzionat acesta.

In schimb, jurnalista pe probleme spatiale a NBC, si autoare unei carti intitulate „Sex in spatiu”, Laura Woodmansee, este convinsa ca lunile de miere in spatiul cosmic vor deveni o realitate in mai putin de un deceniu.

Sursa:MSNBC

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase