Home » D:News » Cel mai gras om din lume se insoara

Cel mai gras om din lume se insoara

Cel mai gras om din lume se insoara
Publicat: 07.10.2008
Manuel Uribe, cel mai gras om din lume dupa statisticile Cartii Recordurilor, se va casatori luna aceasta cu logodnica sa, in localitatea natala Monterrey, Mexic, anunta editia online a publicatiei FoxNews.

Uribe, acum in varsta de 43 de ani, si-a cunoscut logodnica in urma cu patru ani, pe cand cantarea nu mai putin de 560 de kilograme. In ciuda faptului ca mexicanul nu s-a putut deplasa in tot acest timp, fiind imobilizat intr-un pat de otel, acesta sustine ca dragostea dintre el si logodnica sa, Claudia Solis, a ramas la fel de puternica de-a lungul timpului.

Cei doi se vor casatori pe 26 octombrie dupa ce Manuel Uribe a reusit sa isi tina promisiunea de a atinge greutatea de „doar” 250 de kilograme. Fondurile necesare nuntii vor fi asigurate de mai multe publicatii internationale si posturi de televiziune care si-a manifestat intentia de a prelua evenimentul, precum si de primarul localitatii Monterrey, cel care a promis cuplului un tort imens pentru cei 400 de invitati. Mexicanul s-a declarat extrem de incantat de initiativa autoritatilor locale, desi a tinut sa mentioneze ca nu va putea gusta din uriasul tort, atata vreme cat inca urmeaza o dieta stricta.

Sursa:FoxNews

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase