Home » D:News » Soarecele si-a ucis calaul

Soarecele si-a ucis calaul

Soarecele si-a ucis calaul
Publicat: 27.10.2008
O echipa de pompieri chemata de urgenta pentru a prinde o vipera deosebit de veninoasa patrunsa in casa unui cetatean taiwanez, a fost martora unei scene neobisnuite in care un soarece a reusit sa ucida o vipera dintr-o specie foarte periculoasa.

Echipa de pompieri din orasul taiwanez Nantoun a primit un apel disperat din partea unui cetatean care afirma ca a descoperit in propria casa un exemplar de vipera dintr-o specie extrem de veninoasa. Cum nici un pompier nu a reusit sa gaseasca vipera, seful echipei a venit cu ideea aducerii unui soarece, prada naturala a acestora. Doar ca micutul rozator avea alte planuri, nevrand sa renunte fara lupta. Imediat ce vipera si-a facut aparitia dintr-o gaura a podelei, soarece a luat o pozitie de aparare in interiorul custii. Apoi, spre surprinderea tuturor, soarecele a atacat sarpele veninos reusind sa-l prinda de cap si sa-l muste in repetate randuri, pana cand vipera a murit.
“Pur si simplu nu ne-a venit sa credem ce am vazut, in mod obisnuit o singura muscatura a viperei este mai mult decat suficienta pentru a omora un caine de talie mare, nemaivorbind de un soarece. Exista o singura explicatei, aceea conform careia vipera a ramas fara venin, iar soarecele determinat de instinctul de aparare a reusit astfel sa surprinda sarpele pe picior gresit, ucigandu-l sub ochii nostri”, declara presei Lan Sengju, seful echipei de pompieri.

Sursa :  The Telegraph

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase