Home » D:News » O idila virtuala se termina cu un divort real

O idila virtuala se termina cu un divort real

O idila virtuala se termina cu un divort real
Publicat: 14.11.2008
Povestea amoroasa dintre doua personaje s-a produs in spatiul virtual, in jocul Second Life. Insa comportamentul barbatului l-a costat pe acesta mariajul in viata reala.

Un divort se judeca in prezent in Marea Britanie, deoarece sotia si-a surprins sotul inseland-o in spatiul virtual. Desi in viata reala acesta nu a facut nimic care sa ridice suspiciuni, sotia a declarat ca se simte inselata, cu atat mai mult cu cat el nu este la prima abatere de acest fel. Inainte de casatorie, produsa cu 3 ani in urma, viitorul sot a mai fost surprins o data in flagrant, tot in Second Life, insa a fost iertat, iar casatoria dintre cei doi s-a oficiat atat in spatiul real, cat si in cel virtual. Surprins a doua oara, aventurierul nu a mai primit iertarea sotiei sale.

Din cauza ciudateniei acestui caz, care ridica o multime de intrebari si dileme etice, cei doi au intrat in atentia presei. Sotul a declarat ca nu se simte vinovat, deoarece nu considera ca a gresit fata de partenera sa de viata, cu atat mai mult cu cat aceasta isi neglija casnicia si gospodaria pentru a juca World of Warcraft. In schimb, sotia a declarat ca se simte lezata si inselata, chiar daca in fapt, partenerul ei nu a inselat-o niciodata.
In prezent, el este logodit in spatiul virtual cu personajul feminin cu care a avut aventura, iar sotia se consoleaza cu unul dintre partenerii pe care i-a cunoscut jucand World of Warcraft.

Sursa: The Independent

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase