Home » D:News » O fetita de un an este gravida cu fratele sau

O fetita de un an este gravida cu fratele sau

O fetita de un an este gravida cu fratele sau
Publicat: 02.12.2008
Un caz incredibil a fost raportat forurilor stiintifice internationale de catre o echipa de medici din Arabia Saudita. O fetita in varsta de un an a atras atentia medicilor datorita abdomenului umflat care crestea continuu. Testele si scanatrile la tomograf au evidentiat incredibilul. Micuta avea in pantece un embrion uman care se dezvolta. Savantii declara ca este primul astfel de caz din istoria medicinei moderne.

Studiile ulterioare au evidentiat faptul ca mama fetitei cu pricina prezenta la inceputul sarcinii sale doi embrioni. In mod absolut inexplicabil, unul dintre embrioni a inceput sa se dezvolte in interiorul uterului celuilalt. Cu alte cuvinte, unul dintre embrioni nu si-a gasit un loc in uterul mamei pentru a se dezvolta normal, ci s-a fixat pe embrionul celalalt.
Fetita s-a nascut normal, nimeni nebanuind ca in interiorul uterului micutei se afla embrionul fratelui sau care a inceput sa se dezvolte odata cu inaintarea in varsta a fetitei.
Cazurile similare, numite “Fetus in Fetus” au fost raportate doar in India si implica doi barbati care prezentau cate un fetus uman mumifiat in interiorul abdomenului.
Acesta este, insa, primul caz in care o fetita poarta, literalmente, embrionul fratelui sau in uter.
Mass- media din Arabia Saudita este in prezent teatrul controverselor intre lumea medicala care propune extragerea fetusului anormal, si clerul islamic care considera ca acesta operatie este o crima, invocand preceptele religioase care interzic astfel de operatii.

Sursa : Pravda

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase