Home » D:News » A fost lansata prima lume virtuala pentru musulmani

A fost lansata prima lume virtuala pentru musulmani

A fost lansata prima lume virtuala pentru musulmani
Publicat: 11.12.2008
Prima lume virtuala pentru musulmani, care urmeaza pasii popularei comunitati online, Second Life, a fost inaugurata. Numita Muxlim Pal, noua realitate virtuala permite utilizatorilor sa isi urmareasca propriul personaj (avatar) intr-o lume care promoveaza valorile culturii islamice, anunta DailyMail.

„Nu reprezentam un site religios ci promovam un site care pune accent pe modul de viata musulman. Nicio alta comunitate virtuala nu ne-a oferit sansa sa ne exprimam asa cum am fi dorit. Astfel, am simtit nevoia sa oferim o sansa si celor care erau exclusi. Iar Muxlim Pal nu se adreseaza exclusiv comunitatii islamice ci tuturor celor care doresc sa se inscrie”, afirma Mohamed El-Fatatry, fondatorul Muxlim Pal.

Programul pune la dispozitia utilizatorilor un bar pe plaja, mai multe magazine si spatii destinate relaxarii, evident, totul fiind virtual. Avatarurile au propriile locuinte pe care le pot decora dupa cum doresc iar fiecare nou utilizator primeste, odata cu inscrierea, o suma de bani virtuali pentru a-si putea imbraca eroul. Banii reali pot fi folositi pentru a achizitiona sume suplimentare din valuta virtuala. Adresa Muxlim Pal este www.muxlim.com.

Sursa:DailyMail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase