Home » D:News » Incredibil! Afla care este cel mai de succes joc video al anului

Incredibil! Afla care este cel mai de succes joc video al anului

Incredibil! Afla care este cel mai de succes joc video al anului
Publicat: 22.12.2008
Daca marile companii producatoare de jocuri video petrec ani intregi pentru a putea lansa un joc de succes, un tanar de numai 24 de ani din Londra, a dat lovitura cu un joc video pe care l-a creat intr-o singura noapte si care a doborat orice recod in materie de vizitatori unici.

„Sock And Awe” sau „Cum sa il nimeresti pe presedintele Bush cu pantofii” a fost lansat in urma cu mai putin de o saptamana si a inregistrat deja un numar de 4,5 milioane de vizitatori unici din toata lumea, acestia aruncand nu mai putin de 45 de milioane de pantofi virtuali catre fostul presedinte american.

Londonezului i-au fost necesare doar patru ore pentru a realiza jocul si, dupa cum declara, nu se astepta sa il poata vinde. „Am realizat Sock And Awe doar pentru a ma distra. Nici nu mi-am imaginat ca va deveni atat de popular. Pur si simplu a devenit un viral care a circulat in toata lumea intr-un timp extrem de scurt”, afirma Alex Tew.

Datele indica faptul ca numarul cel mai mare de pantofi a fost aruncat de catre vizitatorii din Statele Unite, urmati de cei din Franta, Australia, Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita.

Alex Tew nu este la prima isprava de acest gen. In anul 2005, el a realizat site-ul Million Dolar Homepage pentru a-si finanta studiile la universitate. Site-ul a devenit atat de popular incat londonezul a devenit milionar in dolari si a renuntat la studii.

Sursa: SkyNews

Click aici pentru a putea juca Sock And Awe

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase