Home » D:News » Imaginile unei fantome filmate fac furori in Anglia

Imaginile unei fantome filmate fac furori in Anglia

Imaginile unei fantome filmate fac furori in Anglia
Publicat: 13.02.2009
Un scolar britanic a reusit sa filmeze unele dintre cele mai bune imagini capturate vreodata ale unei fantome din Marea Britanie

Reece Pitman, un pusti in varsta de doar 12 ani a reusit sa-si infranga teama si sa filmeze cu ajutorul telefonului sau mobil, cee ce pare a fi cea mai buna inregistrare video din ultimii ani a unei fantome. Datorita acestei preformante, locatia Solihull din Birmingham a devenit faimoasa peste noapte.

Baiatul a fost initial alarmat de sora sa in varsta de 9 ani care i-a atras atentia asupra unor zgomote ciudate care se auzeau in propria lor casa. Reece a fugit apoi ingrozit la mama sa, Tonya Pitman in varsta de 38 care declara: “Reece a venit alergans pre mine, alb la fata de groaza. In clipul filmat de el apare o umbra alba  care traverseaza dormitorul meu, urmata indeaproape  de silueta intunecata a unui barbat. Cele doua forme traverseaza casa si dispar brusc”

Tonia  a  constultat un specialist in fenomene paranormale care a asigurat-o ca fantoma in cauza ar putea fi prietenoasa cu membrii familiei. Tatal lui Reece este insa convins ca baiatul sau a reusit sa filmeze insasi imaginea ingerului sau pazitor care veghea asupra sa.
Julian Banks, purtator de cuvant al British Paranormal Society, este de parere ca filmul in cauza reprezintacele mai bune si mai clare imagini ale unei fantome din ultimii ani.

Sursa : The Sun
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase