Home » D:News » Adevarul din spatele OZN-urilor – dezvaluit!

Adevarul din spatele OZN-urilor – dezvaluit!

Adevarul din spatele OZN-urilor – dezvaluit!
Publicat: 23.02.2009
Este posibil ca binecunoscutul fenomen OZN care s-a manifestat cu precadere in secolul XX sa fie doar rodul unei conspiratii? Istoricul Jack Hagerty crede ca da si isi explica teoria intr-o noua carte intitulata „Flota farfuriilor zburatoare”.

„Ceea ce am descoperit in timpul studiilor mele a fost dorinta de a face bani a corporatiilor media si nu numai. Absolut toate au promovat aceeasi idee senzationala, a omuletilor verzi si a farfuriilor zburatoare, ideea nedemonstrata niciodata”, afirma Jack Hagerty.

Istoricul sustine ca fenomenul OZN este „cea mai mare deceptie publica a secolului XX”, si ca, din pacate, datorita mediatizarii sale excesive este considerat real de multi oameni.

„Fenomenul OZN a aparut imediat dupa cel de al doilea Razboi Mondial. Imediat au fost lansate carti, articole, filme, programe TV si chiar arta, toate subliniind aceeasi idee, cea a extraterestrilor care ne viziteaza cu farfuriile lor zburatoare. Putem spune azi ca, datorita schimbarii politicii, OZN-urile au modificat lumea”, adauga acelasi istoric, subliniind faptul ca, in opinia sa, primele farfurii zburatoare au fost construite si pilotate de oameni.

Sursa:MSNBC

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase