Home » D:News » Bataia, cea mai cruda metoda antifumat

Bataia, cea mai cruda metoda antifumat

Bataia, cea mai cruda metoda antifumat
Publicat: 02.03.2009
Se spune ca fumatul poate aduce moartea. Pentru un cuplu din Malaiezia, aceasta afirmatia s-a dovedit mai mult decat adevarata, atunci cand rudele apropiate au incercat sa ii ajute pe cei doi soti sa renunte la tigari.

Mohamed Ibrahim Kader Mydin, in varsta de 47 de ani, si Rosina Mydin Pillay, sotia acestuia in varsta de  41 de ani, nu si-au imaginat, probabil, niciodata intorsatura pe care avea sa o ia mica petrecere de familie pe care o organizasera alaturi de cateva rude apropiate. Ambii soti erau fumatori si incercau sa renunte la acest viciu de ceva vreme, atunci cand apropiatii le-au propus un ritual care sa ii ajute sa scape de dependenta. Ceea ce se vroia mai mult o gluma a degenerat intr-un acces de furie necontrolata, cei doi soti fiind loviti salbatic cu cozi de matura si cu doua casti de motociclist, fapt ce le-a produs, intr-un final, moartea.

„Au fost arestate opt persoane, dintre care doar patru se mai afla in custodia politiei malaieziene. Este ingrozitor, dar unul dintre cei inca arestati este chiar fiul victimelor”, afirma Ku Chin Wah, seful departamentului de investigatii al politiei din Kuala Lumpur.

Sursa: Asia News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase