Prima pagină D:News

Cura africana pentru SIDA: sexul cu o virgina

Redactia Descopera.ro | 03.11.2009 | ● Vizualizări: 392
Cura africana pentru SIDA: sexul cu o virgina     SIDA, HIV, maladie, infectie, moarte, Africa, viol, molestare, violenta, copil, mit + zoom
Galerie foto (1)

Un studiu social efectuat in Africa de Sud subliniaza o realitate cutremuratoare. Peste o treime din populatia acestei tari este convinsa ca remediul pentru cea mai grava boala a ultimelor decenii, SIDA, exista in realitate. Acesta este reprezentat, nici mai mult nici mai putin, decat de sexul cu o persoana care nu a mai intretinut niciodata relatii sexuale.

Nu se stie cand si unde a aparut aceasta credinta, dar este cert ca ea a prins foarte repede la populatia sud-africana. Conform superstitiilor, actul sexual cu o pesoana neprihanita ar curata organismul bolnavului de orice boala cu trasmitere cu sexuala, inclusiv SIDA. Mitul a avut urmari devastatoare, rata imbolnavirilor cu SIDA crescand alarmant in randul copiilor care cad prada molestarilor. In acelasi timp, Africa de Sud este trista detinatoare a celei mai mari rate de violente asupra copiilor.

Sursa:Oddee

CITESTE SI: