Home » D:News » DESCOPERA TEORIA CONSPIRATIEI – descopera realitatea asa cum nu ti-ai imaginat-o pana acum

DESCOPERA TEORIA CONSPIRATIEI – descopera realitatea asa cum nu ti-ai imaginat-o pana acum

Publicat: 25.03.2009
Si daca EI te-au mintit si te-au manipulat? Daca tot ceea ce vezi in jurul tau nu este decat rodul unei masinatiuni gigantice? Daca eroii tai preferati sunt de fapt „baietii rai” si tu nu esti decat o unealta robotizata in mainile lor? Esti gata sa afli si o alta opinie? Daca da, atunci pregateste-te.

Incepand din luna aprilie, Descopera.ro te invita sa urmaresti un nou si complex serial de articole – maratonul DESCOPERA TEORIA CONSPIRATIEI – in care vei (re)descoperi franturi din istoria recenta si mai indepartata dintr-o perspectiva inedita, la care poate nu te-ai gandit niciodata. Demistifica realitatea, asa cum ti-a fost ea prezentata de cronicarii „oficiali” si de catre mass-media, si afla raportul minoritar al celor care au avut taria sa-si sustina punctul de vedere in ciuda tuturor „evidentelor”. 

Este criza mondiala declansata in 2008 un alt mijloc de a controla lumea? Au regizat americanii atacurile de la 11 septembrie? Cine este misterioasa nobilime neagra? Au fost templierii slujitorii diavolului? Ce parere ai avea daca ti-am spune ca lumea nu este asa cum o stii? Ca marile evenimente ale ultimelor secole, de la revolutii politice la asa-zise dezastre naturale sunt, in realitate, doar uneltirile unui guvern din umbra care iti controleaza viata? 

Crezi sau nu in teoriile conspiratiei? Nu te grabi sa raspunzi acum! Citeste mai intai maratonul DESCOPERA TEORIA CONSPIRATIEI, recapituleaza intr-o lumina noua si inedita o parte a celor mai controversate evenimente din istoria universala si istoria Romaniei, iar la sfarsit intreaba-te daca teoria conspirationista ti-a oferit raspunsuri mai amanuntite, mai logice si mai satisfacatoare decat cea asa-zis oficiala. In multe cazuri, s-ar putea sa ai surprize de proportii. DESCOPERA TEORIA CONSPIRATIEI a inceput! Aboneaza-te la Newsletterul zilnic pentru a nu pierde niciun episodl!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase