Home » D:News » Kazahstanul construieste prima ambasada pentru extraterestri

Kazahstanul construieste prima ambasada pentru extraterestri

Kazahstanul construieste prima ambasada pentru extraterestri
Publicat: 23.04.2009
Republica Kazahstan din Asia Centrala a demarat proiectul construirii primei ambasade din lume destinata exclusiv extraterestrilor si, totodata, prima baza de aterizare pentru navele acestora, anunta agentiile de presa locale. Daca este sa dam crezare acestor rapoarte, proiectul este puternic sustinut de autoritatile care au sprijinit initiativa prin acordarea unui teren in apropierea orasului Alma-Ata.

Oficiali ai guvernului Kazahstanului s-au declarat convinsi de iminenta contactului cu extraterestrii si, de aceea, doresc ca tara lor sa fie prima care sa ofere asemenea facilitati vizitatorilor din alte lumi, facilitati care, daca previziunile oficialilor se dovedesc corecte, vor oferi un insemnat avantaj financiar Kazahstanului. In acelasi timp, autoritatile tin se dovedeasca si strategia pe termen lung a politicii guvernamentale, sustine presa locala.

Fuad Gasimov, seful Agentiei Aerospatiale din Azerbaijan, tara vecina Kazahstanului, alaturi de Talgat Musabayev, omologul sau kazah, afirma ca vizitatorii extraterestri vor fi, cu siguranta, atrasi de resursele naturale ale celor doua tari si, daca previziunile lor se vor adeveri, Azerbaijan si Kazahstan vor fi varfurile de lance in viitoarele sesiuni de comunicare cu civilizatiile de pe alte planete.

Initiativa a atras admiratia multor ufologi, in special cei din tarile occidentale, care au anuntat ca vor face presiuni pentru ca astfel de proiecte sa fie demarate in toata lumea.

Sursa: Sott

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase