Home » D:News » “Ziua Verde” la Centrul Ceh prin intermediul “Focus: Ecology”

“Ziua Verde” la Centrul Ceh prin intermediul “Focus: Ecology”

“Ziua Verde” la Centrul Ceh prin intermediul “Focus: Ecology”
Publicat: 29.04.2009
Ziua Verde, program de educare si implicare in reciclarea DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat), desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului, va face subiectul unei dezbateri joi, 30 aprilie, ora 18:30, in cadrul seriei de evenimente „Focus: Ecology” de la Centrul Ceh.

In cadrul intalnirii vor lua cuvântul domnul Dragos Nacuta, Purtator de cuvânt la Ministerul Mediului si domnul Andrei Orban, Presedintele Asociatiei ENVIRON. Acestia vor dezbate impreuna cu participantii probleme legate de reciclarea deseurilor provenite din echipamentele electrice, electrocasnice si electronice.

La eveniment vor fi prezenti si artisti, care vor transforma becuri fluorescente in obiecte de arta, ce vor putea fi oferite participantilor. Astfel, acestia vor putea sa devina ei insisi promotori ai mesajului Ziua Verde. “Focus: Ecology” reprezinta o initiativa a Centrului Ceh si a Asociatiei Kogayon. Proiectul consta intr-o serie de evenimente pe teme ecologice.

Despre Ziua Verde

Ziua Verde  este un program desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului pentru informarea, constientizarea si implicarea in privinta reciclarii DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat) si sustine consumul responsabil de energie. Desfasurat ca prima etapa in 2008, sub sloganul “Recicleaza! Acum ai cum!”, “Ziua Verde” a comunicat necesitatea reciclarii DEEE si a implementat solutii concrete de colectare, “Colturile Verzi”.

www.ziuaverde.com 

Pentru informati suplimentare, va rugam contactati Free Communication la telefon 021.207.47.40, persoana de contact Daniel Amzar ([email protected], tel. 0752.111.728) sau Iulia Goaga ([email protected], tel 0752.111.726).
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase