Home » D:News » Nu aveti cavaler de onoare? Ce ziceti de un urs Grizzly?

Nu aveti cavaler de onoare? Ce ziceti de un urs Grizzly?

Publicat: 30.04.2009
Mirele, Casey Anderson, un american in varsta de 33 de ani, a considerat ca niciunul dintre prietenii sai umani nu este indeajuns de bun pentru a-i fi cavaler de omoare la nunta. Solutia a venit din partea lui Brutus, un urs grizzly de 7 ani, care s-a dovedit la inaltimea rolului starnind admiratia si simpatia tuturor celor 85 de invitati la nunta.

Gigantul care ar putea omori un om cu o singura lovitura de laba s-a comportat exemplar, devenind imediat centrul atentiei si ajungand la un moment dat sa-i eclipseze chiar si pe miri. Ursul Brutus a stat cuminte la masa si a mancat in liniste din tort alaturi de restul invitatilor.

Casey Anderson, care locuieste in statul american Montana, l-a salvat si l-a crescut pe Brutus de cand era un pui orfan.

Brutus s-a nascut la un centru zoologic din Idaho si risca sa fie eutanasiat deoarece mama sa l-a respins si era prea mic pentru a fi  eliberat in natura. Impresionat de povestea micului Brutus, Casey l-a adoptat si ingrijit, infiintand langa Parcul National Yellowstone, Montana Grizzly Encounter, un sanctuar dedicate salvarii si reabilitarii ursilor grizzly.

Mirele a cunoscut-o pe viitoarea sa sotie, actrita Missi Pile, pe platorurile de filmare ale peliculei “Pretty Ugly People”, in care ea a jucat alaturi de ursul Brutus. “ Ii datorez lui Brutus inclusiv faptul ca m-a prezentat sotiei mele. Acest urs grizzly mi-a schimbat viata, astazi sunt onorat si fericit sa imi fie cavaler de onoare.  Brutus are un caracter ireprosabil, niciodata nu a fost agresiv fata de oameni. Este cel mai bun prieten al meu”, a declarat emotionat Casey Anderson.

Sursa : The Sun, Daily Mail
 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase