Home » D:News » Urasc, deci exist

Urasc, deci exist

Urasc, deci exist
Publicat: 26.05.2009
Hatebook, Enemybook, Ifuckinghateyou: site-urile ce permit utilizatorilor sa profereze insulte si injuraturi au cucerit web-ul.

Xerxes se numara printre cei mai detestati utilizatori de pe Ifuckinghateyou, anti-social network-ul cel mai “cliccat” al momentului.  Profilul lui, dotat cu fotografie, video-uri si o scurta descriere, la fel ca cele de pe Facebook, prezinta si o lista de prieteni, adica persoane cu care Xerxes are cel putin un dusman in comun, dar mai ales pe cea a dusmanilor, utilizatori demni de detestat si de facut “albie de porci”. Ei sunt autorii comentariilor, iar tonul acestora nu e deloc prietenos. "Vreau sa mori”, scrie Kawasaki (un utilizator care in locul imaginii si-a scris “nu mi-am pus poza pentru ca sunt urat”), sau “esti dezgustator si prost”, “te va pedepsi Dumnezeu”, “esti un monstru” si altele greu de reprodus.

Xerxes se mandreste cu rautatea lui si alimenteaza ura dusmanilor sai cu fraze precum “toti ma urasc pentru ca stiu ca sunt mai bun decat ei, si ma urmeaza pretutindeni pentru ca sunt niste caini fara de speranta”; si asa mai departe, povestea se repeta in cazul celor peste 7.000 de utilizatori, numai buni de urat si de injurat. Cum era si de asteptat, creatorii network-ului sunt pe masura celor care-l frecventeaza: in sectiunea dedicata asistentei, ei raspund la intrebarea “acest site nu imi place, cum fac sa-mi anulez account-ul” cu un sec: “omoara-te”.

Sursa: La Repubblica

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase