Home » D:News » Oamenii isi pot prelungi durata vietii cu pana la 14 ani

Oamenii isi pot prelungi durata vietii cu pana la 14 ani

Oamenii isi pot prelungi durata vietii cu pana la 14 ani
Publicat: 03.06.2009
Desi se vorbeste des despre existenta unei fantani a tineretii, nimeni nu stie cu exactitate daca ea exista. Cu toate acestea, cercetatorii de la Universitatea Cambridge au o noua pista. Acestia au descoperit in urma studiilor efectuate ca exista o reteta sigura care ne poate ajuta sa ne prelungim viata cu pana la 14 ani, indiferent de situatia noastra materiala.

Unii oameni ar plati oricat ca sa isi poata mari durata vietii, insa solutia este mai simpla decat am fi crezut. Rezultatele studiului indica faptul ca persoanele care fac exercitii fizice regulate, mananca cinci portii de fructe si legume proaspete pe zi, nu fumeza si nu consuma alcool in exces, au sanse foarte mari sa isi prelungeasca durata vietii, fata de cei care nu respecta aceste reguli.

Chiar daca rezultatele nu sunt chiar o noutate, pana in prezent au fost efectuate foarte putine cercetari referitoare la relatia dintre obiceiurile sanatoase si efectele lor asupra organismului uman. Tinand cont de dimensiunea timpului in termeni umani, 14 ani poate reprezenta o diferenta enorma. Studiul are o importanta deosebita pentru tarile care se confrunta cu un fenomen accentuat de imbatranire la nivelul populatiei. In principiu, introducerea si respectarea acestor principii poate imbunatati si prelungi viata omenilor.

Sursa: Daily Galaxy

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase