Home » D:News » Peste 100 de pantofi, furati de… o vulpe

Peste 100 de pantofi, furati de… o vulpe

Peste 100 de pantofi, furati de… o vulpe
Publicat: 17.06.2009
In micul oras Foehren, din vestul Germaniei, ultimele saptamani au fost cel putin neobisnuite. Numerosi cetateni au reclamat politiei acelasi lucru: din locuinte dispareau pantofi, desi hotul nu parea sa vrea decat cate unul in locul intregii perechi. Cazul a fost rezolvat in urma cu cateva zile iar hotul s-a dovedit a fi... o vulpe.

Pantofii au fost decoperiti in padurea din apropierea orasului de catre un silvicultor, iar acestia erau imprastiati doar pe o anumita suprafata in jurul vizuinei unei vulpi.

„Erau acolo tot felul de pantofi, de la cei de dama pana la cei sport”, a declarat un purtator de cuvant al politiei locale. „Pana acum am descoperit circa 110-120 de pantofi. Se pare ca vulpea i-a furat pentru puii sai, ca acestia sa aiba cu ce sa se joace”.

Chiar daca multora le lipseau sireturile, pantofii se aflau intr-o stare buna si au fost restituiti proprietarilor de drept. Oamenii legii au adaugat amuzati ca, de data aceasta, politia nu va intreprinde nicio actiune impotriva hotului.

Sursa: Reuters

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase