Home » D:News » China a declarat razboi cainilor vagabonzi

China a declarat razboi cainilor vagabonzi

Publicat: 01.07.2009
Intr-un act de o cruzime inimaginabila, autoritatile chineze au decis ca toti cainii vagabonzi sa fie ucisi fara mila, acolo unde sunt gasiti, proiect soldat pana acum cu moartea a peste 36.000 de patrupede. Motivatia liderilor comunisti a fost aceea ca o epidemie de turbare poate lovi oricand, astfel ca trebuiau luate masuri de prevenire.

Cresterea cainilor a fost interzisa sub conducerea lui Mao Tze Dun, pe motiv ca aceasta reprezinta un obicei burghez si ca un comunist adevarat nu trebuie sa se teama ca un alt comunist ii va fura bunurile. Chinezii au reinceput sa adopte caini drept animale de casa in urma cu doar cativa ani, iar de atunci cazurile de rabie au fost in continua crestere.

12 persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost muscate de caini ce purtau virusul turbarii. Dar chiar daca turbarea reprezinta o problema pentru autoritati, grupurile internationale de protectie a animalelor au acuzat dur reactia autoritatilor chineze. In fond, Mahatma Ghandi sustinea odinioara ca putem intelege codul moral al unei tari sau al unei culturi dupa modul in care isi trateaza animalele.

Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase