Prima pagină D:News

“Norii apocalipsei” s-au abatut asupra orasului New York

Redactia Descopera.ro | 07.02.2009 | ● Vizualizări: 217
“Norii apocalipsei” s-au abatut asupra orasului New York      no tags + zoom
Galerie foto (1)

Impresionante formatiuni noroase au acoperit recent cerul de deasupra orasului New York, determinandu-i pe americani sa priveasca cu infrigurare in sus si chiar sa dea interpretari oculte fenomenului natural.

Oamenii au iesit pe strazi din case, magazine sau locuri de munca pentru a privi norii, pe care i-au tras chiar si in poze de pe acoperisurile cladirilor, printre exclamatii de surprindere si ingrijorare. Evenimentul a aparut rapid sub forma de fotografii si filmulete pe Internet, fiind chiar asociat cu un atac al extraterestrilor.

 

Totusi, meteorologii au iesit la rampa si i-au linistit pe newyorkezii agitati, spunandu-le ca ceea ce au vazut este intr-adevar un fenomen rar de formatiune noroasa, denumit Mammatus (din latinescul mamma, care inseamna uger), insa o manifestare perfect fireasca. Pe langa panica creata de aspectul bizar al cerului, unii martori oculari s-au lasat influentati de contextul aparitiei si au pretins chiar ca au putut identifica chipul defunctului artist Michael Jackson intr-o zona a paturii de nori.

Sursa: Wral

CITESTE SI: