Home » D:News » Cat costa apa minerala a miliardarilor?

Cat costa apa minerala a miliardarilor?

Publicat: 03.07.2009
Ai plati vreodata 100 de dolari pentru o singura sticla de apa minerala? Probabil ca nu. Moda face ravagii insa printre miliardarii lumii, iar compania producatoare a faimoasei ape minerale anunta deja ca nu poate face fata comenzilor, doritorii fiind nevoiti sa se inscrie pe liste speciale.

Se numeste Fillico Beverly Hills, si este produsa de compania Vieluce din Osaka, Japonia, din apa naturala obtinuta dintr-un izvor din Muntii Rokko, Kobe. Izvorul este si el faimos si a fost folosit de secole de catre localnici pentru producerea celui mai cunoscut sortiment de sake, bautura traditionala nipona.

Compania Vieluce a anuntat ca, datorita stocului limitat, nu poate vinde mai mult de 5000 de sticle pe luna, clientii inscriindu-se pe liste pentru a putea obtine faimoasa bautura. Nu va ganditi insa ca acei 100 de dolari sunt suficienti. Doritorii pot achizitiona si un set „King& Queen”, format din doua sticle al caror capac este realizat dupa modelul coroanei imparatului Frederik al II-lea. Sticlele sunt decorate cu cristale Swarovski si costa impreuna 230 de dolari.

Sursa:Weird Asia News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase