Home » D:News » Epson a dat startul: “Pe locuri! Fii gata! Print!”

Epson a dat startul: “Pe locuri! Fii gata! Print!”

Publicat: 16.07.2009
Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, a organizat ieri, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), incepand cu ora 18:00, expozitia de fotografie “Pe locuri! Fii gata! Print!”.

Expozitia, ale carei lucrari pot fi admirate in perioada 15 iulie – 15 august 2009 pe bannerele arborate de-a lungul gardurilor exterioare ale muzeului mai sus amintit, cuprinde 90 de piese cu o tematica estetica diversa.

Expozitia de fotografie “Pe locuri! Fii gata! Print!” este o initiativa Epson menita sa incurajeze interesul pentru arta fotografica. Lucrarile expuse fac parte din galeria concursului Epson “Pe locuri! Fii gata! Print!”, dedicat fotografilor profesionisti si pasionatilor de fotografie, care s-a desfasurat in perioada 15 aprilie -15 mai 2009.

Concurentii, fotografi si pasionati de fotografie, au inscris in aceasta competitie peste 6.000 de fotografii la cele trei sectiuni – portret, peisaj si tema libera – din care au fost selectate si cele 90 de lucrari expuse la Palatul Sutu. Criterii precum creativitatea, originalitatea, calitatea tehnica si estetica imaginii au stat la baza deciziei juriului, format din fotografi recunoscuti precum Dinu Lazar, Simion Buia, Francisc Vaida, Bogdan Panait. Curatorul acestei expozitii este fotograful Dinu Lazar.

Echipamentul vedeta din seria imprimantelor Epson de mari dimensiuni, Epson Stylus Pro GS6000 foloseste un solvent ecologic care imbina calitatea printului de indoor si durabilitatea printului de outdoor, fiind o solutie fara emisii de compusi organici volatili.

Flexibilitatea, viteza si fiabilitatea modelului Stylus Pro GS6000 permit listarea, la cea mai inalta calitate, a imaginilor de format mare dintre cele mai variate – de la semnalistica publicitara (indoor sau outdoor), grafica de expozitie, bannere, pana la imagini foto, fiind, in acelasi timp, solutia ideala pentru reproduceri de arta.

Foto: Daniela Ghimpeteanu 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase