Home » D:News » Casatorie inedita intre o femeie si… un Montagne-russe

Casatorie inedita intre o femeie si… un Montagne-russe

Publicat: 30.07.2009
Multor oameni le place sa se dea in Montagne russe – dar putini sunt aceia care iubesc acest lucru asa cum o face Amy Wolfe, o femeie in varsta de 33 de ani din Pennsylvania, SUA, care are de gand sa se marite cu unul.

Wolfe este cel mai recent caz dintr-o serie de indivizi care s-au insurat cu obiecte neanimate, de la Zidul Berlinului pana la Turnul Eiffel. Acest tip de comportament sexual are si un nume: objectum sexual, desemanand tendinta unei persoane de a fi atrasa si chiar de a se indragosti de obiecte neumane si chiar neanimate.

Femeia se bucura de o relatie sexuala “satisfacatoare” cu Montagne-russe-ul denumit “1001 Nachts”, construit dupa tematica “covorului magic”, iar acum planuieste sa-l ia de “sot”. La cei 33 de ani ai sai, Amy are parte de aproximativ 300 de curse pe an in carusel si foloseste fotografii ale acestuia pentru a se satisface singura, acasa.

Deoarece locuieste la 130 km distanta de parcul de amuzament, relatia dintre cei doi a fost una la distanta. Dar chiar si daca Wolfe se va muta, pentru a fi mai aproape de “iubirea” ei, cu siguranta aceasta casnicie va avea parte de suisurile si coborasurile ei.

Sursa: Discovermagazine

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase