Home » D:News » Prin ochii lui Michael Jackson

Prin ochii lui Michael Jackson

Publicat: 04.08.2009
Un uimitor tur virtual care prezinta o imensa colectie de obiecte ce i-au fost dragi lui Michael Jackson iti poate oferi posibilitatea inedita de a vedea prin ochii Regelui Pop.

Vizitatorii se pot plimba printr-o sala de expozitie de la ranch-ul californian al lui Michael, Neverland, in care sunt expuse numeroase obiecte care i-au apartinut tragicului star, de la un gigant Darth Vader construit chiar de Michael din piese de Lego, pana la un costum Power Ranger pe care cantaretul il purta cateodata, atunci cand se juca cu copiii sai.

Colectia este dominata de manechine si statui in marime naturala ce infatiseaza personaje si figuri iconice din filmele blockbuster hollywoodiene – Superman, Spider-Man, Batman, ET, Bruce Lee si numeroase personaje din Razboiul Stelelor, saga de filme pentru care cantaretul avea o mare pasiune. Pe langa acestea, in sala de colectii a lui Michael mai intalnim o multime de jocuri video arcade, biciclete, costume care au apartinut starului, postere si fotografii inedite plus cateva premii pe care Michael le-a obtinut de-a lungul carierei.

Aplicatia turului virtual a fost realizata pentru a sustine licitarea colectiei, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 19 si 25 aprilie in acest an. Colectia este compusa din 1.400 de piese, iar Casa de Licitatii Julien din Beverly Hills, care trebuia sa se ocupe de licitatie, estimeaza ca Michael ar fi obtinut in jur de peste 1 milion de dolari in urma vanzarii. Insa, in ultimul moment, Michael s-a razgandit si a hotarat ca doreste sa-si pastreze obiectele.

Turul virtual poate fi realizat aici.

 

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase