Home » D:News » Nora, pisica pianista

Nora, pisica pianista

Nora, pisica pianista
Publicat: 14.08.2009
De la inceputul anului 2007, cand a “debutat” pe YouTube, si pana in prezent, inregistarile video ale pisicii “pianiste” au inregistrat peste 20 de milioane de vizualizari.

Talentul Norei, o pisica Grey Tabby in varsta de cinci ani din Philadephia, Statele Unite, a fost descoperit din intamplare de stapana acesteia, Betsy Alexander, profesoara de pian. Desi, dupa cum declara, Betsy nu a incercat niciodata sa-si dreseze animalul de companie in acest sens, intr-o buna zi ar fi auzit “pe cineva” cantand la pian in camera unde exersau de obicei studentii. Intrigata, a intrat camera si nu a vazut-o decat pe Nora, care “dadea un recital” topaind cu ghearele pe clape.

De-aici si pana la spectaculosul succes comercial al pisicii la publicul larg n-a mai fost decat un pas: in prezent, numele de «Nora the Piano Cat» pe YouTube este marca inregistrata, iar cu fotografiile pisicii a fost realizat un calendar si un manual de muzica. 

Nora, este acum un adevarat “star” al internetului. Printre cei mai infocati fani ai ei se numara cantaretul Billy Joel, care i-a trimis o partitura si o fotografie cu autograf si Martha Stewart, care i-a facut cadou un bust al lui Bach.

Sursa: La Stampa

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase