Home » D:News » Mirosul curei de slabire

Mirosul curei de slabire

Mirosul curei de slabire
Publicat: 14.08.2009
“Sensa”, “SlimScents” si “AromaPatch” sunt noi sisteme de slabit bazate pe parfumuri, lansate recent in Statele Unite ale Americii.

A slabi fara a te supune unor diete drastice, prin simpla mirosire a unui parfum. Pare o gluma, si totusi, pe cat de greu este de crezut, unii chiar au reusit sa puna la punct astfel de sisteme de a pierde in greutate prin intermediul aromelor. Primul se numeste Sensa si a fost creat in Statele Unite de medicul Alan Hirsch. Potrivit acestuia si companiei producatoare, garanteaza o pierdere in greutate extrem de facila. Principiul este unul asemanator aromaterapiei, nu trebuie decat sa presari granulele parfumate de Sensa pe mancare ca si cum ar fi un condiment, iar efectul e imediat: din ele se ridica o aroma deosebita, care actioneaza direct asupra creierului si ii face pe cei supraponderali sa manance mai putin, simtindu-se insa cat se poate de satuli. Secretul slabitului sta, asadar, in faptul ca in ultima instanta acestia mananca mai putin.

Unul dintre concurentii produsului lui Hirsch este SlimScents. Si acesta se bazeaza pe acelasi principiu, numai ca in loc sa utilizeze granule de presarat pe mancare, foloseste o aroma de menta sau de fructe care trebuie inhalata inainte de fiecare masa, “garantand” o reducere naturala a apetitului. In acelasi mod functioneaza si AromaPatch, un plasture impregnat cu esenta de vanilie, de aplicat la inchetura mainii sau pe torace.

Sursa: La Stampa

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase