Home » D:News » Loc cu vedere catre Marilyn Monroe, licitat contra sumei de 4 milioane de dolari

Loc cu vedere catre Marilyn Monroe, licitat contra sumei de 4 milioane de dolari

Loc cu vedere catre Marilyn Monroe, licitat contra sumei de 4 milioane de dolari
Publicat: 26.08.2009
Locul de inmormantare situat deasupra celui in care se afla ramasitele vedetei Marilyn Monroe s-a vandut la licitatie pe eBay contra sumei de 4.600.000 de dolari americani.

Persoana care a castigat licitatia pentru locul de inmormantare aflat in Westwood Village Memorial Park, Los Angeles, si-a pastrat, pentru moment, anonimatul. Fericitul castigator va fi inmormantat deasupra uneia dintre cele mai dorite femei din lume, Marylin Monroe, nascuta Norma Jeane Baker, decedata la varsta de 36 de ani.

Pana de curand, locul celui care se afla deasupra lui Marilyn Monroe a fost ocupat de catre Richard Poncher, un om de afaceri decedat la varsta de 81 de ani, banuit a fi avut legaturi cu mafia californiana. Inainte de a trece in nefiinta, Poncher i-a spus sotiei sale ca daca nu il va inmormanta deasupra lui Marilyn Monroe, cu fata in jos, catre ea, o va bantui mereu. Speriata, doamna Poncher si-a respectat promisiunea, ingropandu-si sotul dupa dorintele acestuia.

 In prezent, din cauza unor probleme materiale, doamna Poncher a decis sa isi mute sotul, lasand vacant acest loc privilegiat. Licitatia de pe eBay a inceput pe data de 14 august si a pornit de la suma de 500.000 de dolari.

Sursa: Sky News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase