Prima pagină D:News

Dumnezeul meu e mai bun decat al tau!

Redactia Descopera.ro | 09.16.2009 | ● Vizualizări: 772
Dumnezeul meu e mai bun decat al tau!      dumnezeu, reality show, religie + zoom
Galerie foto (1)

“Noi ti-l aducem pe Dumnezeu. Crezi in El, Converteste-te. Caieste-te. Si Dumnezeu te va ierta”. Astfel este promovat primul reality-show religios din lume, realizat in Turcia.

Dintotdeauna impartiti intre traditie si progres, respectul fata de religie si pulsiuni laice, turcii vor avea la dispozitie in noul sezon de televiziune un nou "ring". In cadrul reality show-ului "Tobvekarlar Yarisiyor", un preot catolic, unul ortodox, un rabin, un imam si un calugar budist se vor "confrunta" cu zece oameni obisnuiti, dar cu o caracteristica precisa: toti laici. Si vor incerca, unul cate unul, sa-i converteasca.

Ahmet Ozdemir, director adjunct al Kanal T, un micut canal de televiziune ajuns dintr-o data pe buzele tuturor, vorbeste despre proiectul lui ca si cum ar face matanii: "Gulgun Feyman, regina stirilor de televiziune, ii invita pe toti telespectatorii sa-si regaseasca credinta. Prin acest concurs va veti gasi pacea. Va vom da premiul cel mai mare care poate exista pe lumea asta: credinta in Dumnezeu", a declarat Ozdemir. Traseul interior al convertitului (care va castiga, practic, un pelerinaj) va fi evaluat de "un grup de experti".

Sursa: La Repubblica

CITESTE SI:

INTRA AICI PENTRU A AFLA TOTUL DESPRE EUGEN ALIMANESCU - JUSTITIARUL DE FIER DIN BUCURESTI, IN URMATORUL EPISOD AL MARATONULUI "DESCOPERA SECRETELE MAFIEI"!