Prima pagină D:News

Tandberg aduce in premiera in Romania cele mai noi solutii de videoconferinta

Redactia Descopera.ro | 09.23.2009 | ● Vizualizări: 85
Tandberg aduce in premiera in Romania cele mai noi solutii de videoconferinta     Tandberg, videoconferinta, teleprezenta, echipament video, afaceri, Norvegia + zoom
Galerie foto (1)

Imagineaza-ti zeci de oameni aflati in tari diferite, din toate colturile lumii, prezenti in acelasi timp in aceeasi sala de conferinta. Aceasta este propunerea de a carei materializare se si ocupa de mai bine de 75 de ani compania norvegiana Tandberg.

Tandberg, liderul mondial in solutii de videoconferinta si teleprezenta, prezinta in Romania cele mai noi terminale si produse de infrastructura destinate predominant mediului de afaceri. De la camere web cu tehnologie avansata, pentru imagini de calitate superioara si pana la adevarate studiouri de videoconferinte, produsele TANDBERG reprezinta metode de optimizare, indiferent de dimensiunile afacerii in care acestea sunt implementate.

Prin teleprezenta, angajatii oricarei companii sunt alaturi de colegi, clienti sau parteneri de afaceri aflati la mii de kilometri distanta, cu ajutorul unei tehnologii revoltionare, ce reduce nevoia deplasarilor si creste eficienta.

Tandberg, compania numarul 1 pe piata solutiilor de comunicatii video, transforma perceptia asupra videoconferintelor, punand accept pe necesitatea trairii unei experiente cat mai naturale a comunicarii, demonstrand cum barierele spatiului pot fi rupte.

Alaturi de mai multe grupuri romanesti implicate in tehnologia informatiei din tara noastra, miercuri, 23 septembrie, de la ora 9:30, la Hotel Hilton, Tandberg si-a anuntat oficial sosirea pe piata din Romania, nu doar prin intermediul partenerilor, ca pana acum, ci chiar in persoana unui reprezentant, Razvan Atimariti.

Citeste Triunghiul de Aur, "Bermudele" heroinei, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei!

CITESTE SI: