Prima pagină D:News

Pisicile lupta in Mortal Kombat

Redactia Descopera.ro | 10.07.2009 | ● Vizualizări: 263
Pisicile lupta in Mortal Kombat     no tags + zoom
Galerie foto (3)

Sarituri spectaculoase pigmentate cu rasuciri si eschive acrobatice mai dificile decat orice scena de lupta dintr-un film de arte martiale au fost surprinse de un fotograf amator in Suedia. Protagonistii nu sunt niste luptatori desavarsiti, ci doua pisici a caror joaca si atacuri simulate l-au facut faimos peste noapte pe proprietarul si fotograful lor.

Cuplul de pisici jucause a fost denumit deja "Ninja Cats" de catre comunitatea internationala internautilor dupa ce imaginile spectaculoase au facut inconjurul lumii.
Muffy si Tiger, pe numele lor adevarate, sunt doi pisoi jucausi care apartin lui Mats Hamnas, scenele de actiune avand loc in spatele casei sale din orasul Helsingborg.


"In fotografii, pisoii mei arata de parca vor sa-si smulga beregata unul altuia. Am fost surprins sa vad ferocitatea de care dadeau dovada. Din fericire Muffy si Tiger sunt cei mai buni amici, intelegandu-se minunat cu toate ca in fotografii arata ca o pereche de ninja. Este uimitor cum se misca in aer, iar expresiile de pe fetele lor sunt nepretuite.

A trebuit sa ma apropii foste mult pentru a prinde niste unghiuri bune, dar aveam deseori senzatia ca pisicile erau niste actori desavarsiti si o faceau dinadins de parca stiau ca sunt fotografiati. Se joaca toata ziua, provocand-o neincetat la lupta si pe mama lor, Zazza",
declara incantat Mats Hamnas.

Sursa : DailyMail

CITESTE SI :