Prima pagină D:News

Barbati! Avem nevoie de sotii tinere si destepte?

Redactia Descopera.ro | 10.27.2009 | ● Vizualizări: 253
Barbati! Avem nevoie de sotii tinere si destepte?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Uitati de metodele de a va impresiona partenerele prin mese romantice, week-enduri in doi sau avalanse de complimente. Ultimele studii amanuntite ne dezvaluie ca secretul unei casatorii reusite consta doar in alegerea unei sotii mai destepte decat tine si cu cel putin cinci ani mai tanara...

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Bath au dezvoltat o metoda stiintifica complet lipsita de accente romantice, prin intermediul careia calculeaza compatibilitatea cuplurilor. Metoda ia in calcul factori precum varsta, educatia si istoria relatiilor trecute avute de cei doi parteneri. Academicieni de renume precum Dr. Emmanuel Fragniere, au studiat si intervievat un esantion de peste 1.500 de cupluri care erau casatorite si aveau in spate o relatie serioasa cladita in intervalul catorva ani. Cinci ani mai tarziu, cercetatorul a avut surpriza sa descopere ca aproximativ 1.000 de cupluri nu se destramasera. Unul dintre cele mai interesante aspecte dezvaluite de studiu este acela conform caruia un cuplu are cele mai multe sanse sa ramana unit daca femeia are mai multe studii decat partenerul ei.

Concluziile finale ale raportului afirma ca ambele sexe isi aleg partenerii pe baza dragostei, atractiei fizice, gusturilor, pasiunilor, credintelor si opiniilor comune. In schimb, adevaratii factori care sedimenteaza o relatie sunt varsta, educatia si originea culturala.

Sursa : DailyMail

CITESTE SI :