Prima pagină D:News

La varsta de 112 ani si-a luat nevasta de 17 ani

Redactia Descopera.ro | 11.03.2009 | ● Vizualizări: 127
La varsta de 112 ani si-a luat nevasta de 17 ani     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Incredibila dar adevarata performanta apartine unui somalez in varsta de 112 ani care a decis ca are nevoie de o nevasta in plus fata de cele cinci deja aferente. In acest scop si-a ales o fata de doar 17 ani.

Bizara nunta a avut loc deja in satucul Guriceel din centrul Somaliei, una dintre cele mai sarace tari din lume.
Ahmed Muhamed Dore, in varsta de 112 ani, are deja 18 copii de la cele cinci neveste ale sale, plus un numar total de 96 nepoti. Cu toate acestea, a declarat ca isi doreste cat mai multi urmasi care sa-i poarte numele mai departe. In acest scop a decis sa se marite cu adolescenta Safia Abduleh, care este indeajuns de tanara pentru a-i fi stra-stranepoata.
"Allah m-a ajutat sa-mi indeplinesc visul. Nu am fortat-o sau obligat-o in niciun fel, dar trebuie sa recunosc ca mi-am folosit toata puterea sa o conving de dragostea sincera care i-o port. La sfarsit, ea a acceptat sa se insoare cu mine. Am avut rabdare si am asteptat-o sa implineasca 17 ani, iar atunci am cerut-o de nevasta" declara mandru somalezul care detine si titlul de cel mai batran om din intreaga Africa.
Parintii Safiei declara la randul ei ca fiica lor este fericita cu sotul care a ales-o, un om care a supravietuit perioadei coloniale italiene, ocupatiei britanice, dictaturii lui Siad Barre si disolutiei actuale a Somaliei.

Sursa : RiaNovosti



CITESTE SI :