Prima pagină D:News

Deseurile toxice au inverzit o intreaga haita de caini

Redactia Descopera.ro | 12.18.2009 | ● Vizualizări: 618
Deseurile toxice au inverzit o intreaga haita de caini     deseuri toxice, deseuri chimice, deseuri radioactive, caini maidanezi, culoarea verde, Rusia, haita + zoom
Galerie foto (1)

Mai multi caini maidanezi din Rusia au fost surprinsi cu tente verzui ale blanii, dupa ce au ingerat posibile substante toxice, in timp ce cautau hrana prin suburbiile orasului Yekaterinburg.

Alexei Bukharovsky, un localnic, declara ca primul lui gand, atunci cand a vazut cainii in zapada si l-a fotografiat pe unul dintre ei, a fost acela ca cineva face o gluma. "Trec pe langa ei in fiecare zi. De felul lor, au un colorit cafeniu dar de aceasta data ma uitam cum prin zapada alearga niste caini parca facuti din smarald", a mai adaugat cetateanul rus.

Un purtator de cuvant al autoritatilor a declarat pentru postul local de stiri ca bizara intamplare este suspectata ca fiind rezultatul unor deversari ilegale. "Fie rezidentii, fie o fabrica s-a descotorosit de niste deseuri chimice in acest loc", a declarat reprezentantul politiei.

Sursa: Yahoo

CITESTE SI: